Boka boende på Öland

Under högsäsongen juni-aug går det att boka följande:
Onsdag-Lördag, Onsdag-Söndag, Torsdag-Söndag och Söndag-Söndag

OBS! Efter du valt ditt boende så finns tillvalen längre ner på sidan. Under tillvalen finns knappen för att gå vidare med beställningen.

Betala tryggt och säkert med

Betala med Mastercard Betala med Visa Betala med Swish Betala med Apple Pay Betala med Google Pay Betala med Klarna


Två olika boenden

Det finns två typer av boende på Stora Frögården, Lägenhet och hus/stuga. Alla husen är identiska förutom att några är fristående och andra sitter ihop som parhus men alla är privata för er. Lägenheterna är omsluter innergården och har utsikt dels mot havet och solnedgången men också den vackra naturen runt om gården.

Boende i form av rymliga lägenheter på Öland.

Lägenheter

Nyrenoverade & rymliga lägenheter med öppet kök och allrum.

 • Fullt utrustat kök med minst ugn, spishäll, mikrovågsugn, kyl & frys, diskmaskin, kaffebryggare, servis, bestick och köksutrustning(kastruller, stekpannor m.m.)
 • Vardagsrum med TV
 • Eget badrum med tvättmaskin
 • Uteplats eller balkong
 • Wi-Fi
 • Djur tillåtna i nr 1101, 1103 och 1004
Boende för er semester på Öland. Hus & stugor.

Hus & stugor

Nybyggda hus med egen altan och kvällssol.

 • Fullt utrustat kök med minst ugn, spishäll, mikrovågsugn, kyl & frys, diskmaskin, kaffebryggare, servis, bestick och köksutrustning(kastruller, stekpannor m.m.)
 • Vardagsrum med TV
 • Eget badrum med tvättmaskin
 • Altan med kvällssol
 • Wi-Fi
 • Djur tillåtna i nr 8, 7 & 10

Information

Slutstädning & linne

Slutstädning, sänglinne och handdukar ingår ej som standard utan är tillval vid beställning.

Avbeställningsskydd 

Kan köpas till vid bokning och ger ett extra skydd vid avbokning kort inpå resan. Detta skydd gäller exempelvis om sjukdom eller olycka drabbar er själv eller era medresenärer. Likaså om ni råkar ut för någon allvarlig händelse som inte kunnat förutses när ni bokade och som medför att ni rimligen inte kan göra denna resa. T ex. brand, översvämning etc. Intyg från läkare eller myndighet krävs för att återbetalning ska ske.

Avbokning

Avbokning tidigare än 14 dagar före ankomst

 • Med avbeställningsskydd. Hyresbeloppet återbetalas.
 • Utan avbeställningsskydd. Hyresbelopp -500 kr återbetalas.

Avbokning senare än 14 dagar före ankomst

 • Med avbeställningsskydd. Hyresbeloppet återbetalas fram t o m avbokning 1 dag före ankomst, intyg krävs. 
 • Utan avbeställningsskydd. Ingen återbetalning sker.

Avbruten vistelse

 • Ingen återbetalning sker.

Allmänna villkor hittar ni här. 

Hantering av personuppgifter

Det är nödvändigt att du lämnar de uppgifter vi efterfrågar för att vi ska kunna hantera din bokning. När du bokar åt annan ansvarar du gentemot oss för att du har tillåtelse från den eller de andra personerna att Stora Frögården behandlar dess Personuppgifter i enlighet med denna Integritetspolicy.

Vid bokning godkänner du att uthyrningsfirman lagrar din e-post för att kunna kontakta dig i frågor kring din bokning samt riktade marknadsföring i framtiden.

Hur man bokar online hos Stora Frögården!

Tid som behövs 5 minutes.

Att boka online hos oss är inte svårt alls men ibland kan det behövas lite förklaring så vi har satt ihop en liten guide till er att följa. Om ni har några frågor eller har speciella önskemål är det bara att höra av er!

 1. Datum & antal personer

  Fyll i datum för incheckning och utcheckning samt antal personer ni är. Tänk på att alla som använder en säng räknas som en person. De allra minsta som sover i spjälsäng eller delar säng med en annan behöver inte räknas med.

 2. Sök

  Klicka på sök för att få upp resultatet.

 3. Välj boende

  Leta fram det boende som passar er bäst. Vill du läsa mer om våra olika boenden så hittar du information här. När du hittat det boende du vill boka klickar du på “Välj” under den bostad du önskar.

 4. Tillval

  Scrolla ner till tillval som ligger under alla boenden. Där väljer du tillval som du önskar t.ex. sängkläder, avbeställningsskydd m.m.

 5. Gå vidare

  Under tillvalen finns rutan med sammanställning av dina val samt knapp för att gå till nästa steg.

 6. Kontaktuppgifter

  Här fyller du i uppgifter om dig såsom adress, telefon m.m. Har du några speciella önskemål kan du fylla i detta under “meddelande”. Klicka “Gå vidare till betalningsinformation” för att betala för din bokning.

 7. Betalning

  Gör betalning med önskad betalningsmetod.

 8. Bekräftelse

  Går allt som det ska hamnar du på vår bekräftelsesida samt att du får ett mail skickat med bokningsuppgifterna och nyttig information. Nu är allt klart och du är bokad hos Stora Frögården.

Boka boende på Öland

Hos oss hittar du boende i form av hus, stugor och lägenheter för din vistelse på Öland. Spelar ingen roll om det är för din semester eller om du önskar hyra lite längre period. Alla är nyrenoverade och har fullt utrustade kök och badrum samt egna uteplatser.

Läs mer om våra boende här! Önskar du långtidsboende får du gärna kontakta oss direkt för prisförslag.