Vi söker kock & serveringspersonal!

Vi söker dig som har genuint intresse för mat & service och vill vara med att utveckla Stora Frögårdens resturang tillsammans med oss. Du ska vara driven och noggrann, serviceinriktad och stresstålig.

Stora Frögårdens resturang har en lång historia och vi när vi under hösten 2018 planerade framtiden för vår restaurang frågade vi oss vad som är det godaste i världen. Svaret blev pizza. ”Vi får väl göra den godaste pizzan, så som de gör den i Italien och som människor vill åka till Stora Frö för att äta! Svårare än så är det inte”. Sagt och gjort. Under våren 2019 byggdes den majestätiska vedeldade ugnen, råvaror testades och degar jästes. Allt för att vi skall leverera de bästa smakerna och den bästa upplevelsen för dig som gäst hos oss. Under åren som har gått sedan dess har vi jobbat med tekniker och arbetat fram smakkombinationer, både lokala från ön och traditionella från medelhavet, som gör att vår pizza idag är det hantverk vi drömde om 2018.

Arbetsuppgifter. Vi är ingen stor resturang så hos oss får man göra det mesta såsom servera, blanda drinkar, koka kaffe, fixa lite sallad, skära upp lite ostar m.m. Brinner du för service och mat så passar du perfekt! Tillsammans skapar vi en familjär känsla.

Mer än bara pizza! Vi är en restaurang som erbjuder mer än bara pizza och tillsammans med dig ska vi sätta en meny som är både god, välagad och använder lokala råvaror.

Vi erbjuder anställning för den som är riktigt driven. Så klart extra bra match om du är en äkta ölänning som brinner för vår ö och känner extra för vårt lilla paradis.

Välkommen att kontakta oss på info@storafrogarden.se med din ansökan hör av dig till oss om du har fler frågor!

Med vänliga hälsningar
Martin & Fredrik